Digital marknadsföring

Webb

Det handlar inte bara om att hemsidan ska se snygg ut. Hemsidan ska även vara grundligt genomtänkt för att skapa nya affärer. Vi utvecklar en modern och skräddarsydd hemsida åt dig som är anpassad efter ditt företags grafiska profil samt fungerar i de marknadsledande webbläsarna. Under de senaste åren har vi bland annat fått smartphones och surfplattor. Vi anpassar er hemsida till en mobilanpassad version som är minst lika snygg som er vanliga hemsida. Läs mer här.

Sociala medier

Det sociala beteendet på nätet har kommit för att stanna. Förr eller senare behöver man integrera och satsa på sociala medier som en naturlig del i företagets marknadsföringsmix. Oavsett om du vill ha hjälp med en engångskampanj, tävling eller om du vill ha en långsiktig lösning för din satsning på sociala medier – finns vi här för konsultation och idéarbete. Läs mer här.

Grafisk formgivning

Etendo designar och bygger kreativa och affärsnyttiga digitala lösningar för både välkända och nya varumärken. Vi har stark formkänsla med passion för detaljer och smart utveckling. Med fingertoppskänsla och stort engagemang tar våra grafiska formgivare dina digitala kampanjer till nya höjder. Du kan alltid vara säker på ett professionellt resultat, oavsett om vi arbetar med en befintlig grafisk profil eller om vårt uppdrag är att skapa helt nya form- och layoutlösningar.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig med att analysera och optimera innehållet på din hemsida eller e-butik. Vi kan dessutom integrera sociala medier och förbättra din webbplats sökmotorspositionering. Det är viktigt att ha sökmotorvänlig utformning för bättre rankning på Google.

Vårt team lägger grunden till att din webbplats blir väloptimerad samt ger dig rekommendationer på hur du ska arbeta med innehåll för att öka er synlighet. Vi ger er skräddarsydda rapporter och analyser specifikt för just in verksamhet.

Adwords

Google AdWords är bland den viktigaste marknadsföringskanalen för e-handlare att nå ut till sin målgrupp. Det är ett mycket kostnadseffektivt sätt att få nya kunder. Vi hjälper dig att få fler kunder till en lägre kostnad/per ny kund.

Nyhetsbrev

Har du viktigt information eller ett kanonerbjudande som du vill att kunder ska känna till så hjälper vi dig att skapa en attraktiv design och ett rikt innehåll som gör att mottagaren vill öppna utskicket, läser innehållet och tar till sig ditt budskap. Vi gör det möjligt för dig att skapa långsiktiga relationer, försäljningstillfällen och kundlojalitet. Vi ser dessutom till att du får statistik och värdefull information om hur många och vem som öppnar, klickar och handlar.