Drift och hosting

E-handel ställer höga krav på funktionalitet och säkerhet. Våra driftlösningar är optimerade för er lösning och våra driftexperter har både teknisk kompetens och affärsförståelse och kan rekommendera dig vilken slags drift som passar just din verksamhet bäst.

Vi erbjuder olika driftlösningar som passar alla oavsett behov. Ni kanske vill ha plats i vår skalbara driftmiljö eller kanske ha en skräddarsydd individuell lösning som t.ex: dedikerade servrar, geografiskt lastbalanserade driftmiljöer till webbhotellslösningar. Vi tar hela ansvaret för den dagliga driften och dess förvaltning samt prestanda- och svarstidsoptimering. Givetvis har vi daglig automatiserad backup, uppdateringar och övervakning och fri support.

Driftlösningar

På grund av all den funktionalitet som WooCommerce och Magento har så är den också resurskrävande när det gäller hosting och en standarddriftlösning räcker oftast inte till. Våra driftlösningar är optimerade för WooCommerce och Magento och vi erbjuder olika driftlösningar som passar alla e-handlare oavsett behov. Ni kan t.ex. hosta i vår skalbara driftmiljö eller kanske ha en skräddarsydd individuell lösning med t.ex. dedikerade servrar, geografiskt lastbalanserade driftmiljö med redundanta serverar. Vi erbjuder hela spektrumet av lösningar för att ni som kund ska på en optimal driftmiljö som passar er webbshop optimalt.

När ni växer och era behov förändras kan ni växla upp till en mer avancerad driftmiljö. Vi driftar våra servrar i Amazons molnlösning EC2 vilket reducerar risker med t.ex. felaktig hårdvara. Det innebär att er webbutik är i trygga händer och har hög tillgänglighet. Vi har även möjlighet att drifta serverar i ibland annat USA och Centraleuropa med geografisk lastbalansering så era kunder får en optimal shoppingupplevelse och konverteringsgraden ökar.

Vi tar hela ansvaret för den dagliga driften och dess förvaltning samt prestanda- och svarstidsoptimering. Givetvis har vi daglig automatiserad backup, larm och övervakning samt sköter mjukvaruuppdateringar. Vår personal har stor erfarenhet och kompetens inom området – vilket borgar för att ni ska få en snabb och driftsäker butik utan driftstopp eller långsam sidladdningar.

Dedikerad server

Er plattform kan hostas på en helt egen dedikerad server som är optimerad för er lösning. Vi står för inköp av ny server och ansvarar för all hårdvara samt att ny ersättningsserver med likvärdig eller bättre prestanda köps in med 3 års intervall efter det detta avtal godkänts.

Ring oss på 08-520 054 24 så berättar vi mer!

Hostingmiljö

Er server placeras i ett av våra rack i Sverige. Framför er server finns redundanta switchar och brandväggar för redundans, säkerhet och optimal prestanda. Nätverket är av gigabit klass.

Daglig drift

Vi sköter den dagliga driften av servern vilket innebär bland annat följande:

  • Övervakning av server och e-handelsplattformens prestanda 24/7/365 för att säkerställa stabil & säker drift.
  • Installation av säkerhetspatchar och andra kritiska uppdateringar.
  • Skötsel av brandvägg.
  • Offsite backup av kundens data enligt eget backupschema.
  • Löpande prestandaförbättringar.
  • Fri support via e-post och telefon.
  • Löpande säkerhetsarbete med att förhindra intrång.
  • Löpande bevakning och systemuppdateringar av WooCommerce och Magento.
  • Löpande bevakning och uppdateringar av webbutikens tilläggsfunktioner.