E-handel

Känner du dig begränsad i din nuvarande e-handelslösning och vill låta verksamheten växa vidare? För att lyckas och nå framgång med din e-butik krävs det att du har en skalbar och flexibel lösning rikt på funktionalitet.

Vi har kunskap och bred erfarenhet inom e-handelslösningar och arbetar i marknadens ledande e-handelsplattform – Magento. Vårt team skapar din e-handelslösning och erbjuder dig dessutom utbildning, support och kostnadseffektiv serverdrift beroende på vilka behov du har. Vår driftmiljö är anpassad för Magento och ger din nätbutik hög prestanda.

Så jobbar vi

För oss är det viktigt att vi alltid arbetar nära kunden i varje fas av utvecklingsprocessen och tillämpar därför agil projektmetodik för att åstadkomma bästa effektivitet i varje projekt. Vårt team använder sig av effektiva och onlinebaserade projektledningsverktyg. Läs mer här om hur vi jobbar i våra projekt.

Magento

Magento är en av världens mest använda handelsplattformen på marknaden. Med Magnets e-handelsplattform garanteras du ett tryggt och säkert e-handelssystem som är rik på funktioner och otroligt flexibelt. Plattformen passar dig oavsett om du vill starta upp eller vidareutveckla sin nuvarande webbutik. Vi gör det enkelt för dig att byta till en Magento-plattform oavsett leverantör av webshop. Läs mer om Magento.