Karriär

Vi är ett snabbväxande företag och är därför alltid intresserade av att finna kompetenta personer som vill arbeta hos oss. Om du känner att du är rätt person för oss är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Kontakta oss här.

Några av våra anställda berättar

Jenny

Etendo är en trygg arbetsplats med stor tilltro på våra medarbetares starka kompetens och vilja att driva utvecklingen framåt. Här finns det goda utvecklingsmöjligheter och våra anställda kan vidareutbilda sig och öka sin kompetens ytterligare. Dessutom växer Etendo fort vilket medför spännande möjligheter i framtiden. Men framförallt är vi ett härligt sammansvetsat gäng som trivs tillsammans och har kul på jobbet.

Jenny Ohlin Olausson

Projektledare

Etendo är en öppen och rolig arbetsplats där det är lätt till skratt och som har en varm atmosfär. I och med att det är ett snabbt växande företag bjuder varje dag på nya utmaningar, vilket även bidrar till att jag ständigt utvecklas både på ett professionellt och personligt plan. Etendo litar på att en klarar sina uppgifter vilket betyder att det är stor frihet inom jobbet, vilket passar mig väldigt bra.

Elin Partti

Grafisk formgivare och webbdesigner

Elin

Jan

Att arbeta på Etendo är både roligt och utmanande som utvecklare. Vi arbetar agilt och alltid med användbarhet och effektivitet i fokus. Etendo har en platt prestigelös organisation med öppen och mottaglig inställning. Mottot ”vi fixar allt” sitter i väggarna och är både utmanande och drivande för hela teamet. Tillsammans är vi starka och kommer att plocka marknadsandelar inom e-handel i rask takt.

Jan Olausson

Utvecklare

Företagskulturen på Etendo präglas av ett stort engagemang och driv där nya och utmanande arbetsuppgifter tas emot med öppna armar. Som utvecklare leder detta till att jag får utmana mig själv i olika typer av projekt och därmed vidareutveckla min kompetens, vilket jag sätter stort värde på. En trygg och avslappnad miljö blandat med härliga kollegor gör Etendo till en väldigt bra arbetsplats.

Christoffer Hermansson

Utvecklare

Christoffer

Om oss

Med flera års samlad kunskap inom e-handel och digital marknadsföring har Etendo etablerat sig som en självklar leverantör av krävande och komplexa uppdrag. Med duktiga systemutvecklare, grafiska formgivare och projektledare bygger och utvecklar vi e-handel inom en rad olika branscher, såväl för slutkunder som B2B-kunder. Läs mer om oss här.

Jobba hos oss

Vi är ett snabbväxande företag och är därför alltid intresserade av att finna kompetenta personer som vill arbeta hos oss. Om du känner att du är rätt person för oss är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Just nu söker vi en SENIOR PHP-UTVECKLARE. Läs mer här.