Project Description

Jooyco

Webbshop • Mangeto 2

Jooyco har gjort det möjligt för ambitiösa skolklasser, föreningar och idrottslag med framåtanda att via en egen webshop finansiera en del av sin verksamhet såsom lag-och klassresor eller resor till cuper och andra tävlingar. Nu slipper man stora varuleveranser som ska förvaras hos klassföräldern eller lagledaren samt hanteringen av pengar. Jooyco erbjuder en färdig fylld webshop med en bred produktmix – detta för att skolklasser, lag och föreningar ska kunna fokusera på försäljningen.

Webbutik

Vi har samarbetat med med Jooyco sedan starten på denna häftiga affärsidé. Efter ett gäng möten och speciallösningar lanserades projektet. Jooyco har bland annat flera shoppar i shoppen, Magento-integrerade portaler för varje återförsäljare, säljare och shopägare. Dessa portaler har ett mycket flexibelt administrationsgränssnitt som innehåller flera användbara funktioner som exempelvis att säljare kan ta fram försäljningsstatistik och återförsäljare kan själva lägga in produkter.

Varje förening/klass kan även anpassa sin shop med logga, bannerbild samt primärfärg. Vi har även byggt en funktion som visar hur mycket pengar du stödjer föreningen/klassen med genom att köpa en produkt i shoppen. Specialanpassning har även implementerats i kassan där köparen kan registrera säljaren. Detta för att man sedan ska kunna se statistik över sin försäljning och bidrag till klassen/föreningen.