Project Description

Packoplock

Webbutik • Magento • Microsoft Dynamics NAV

Packoplock är marknadsledande när det gäller att förse landets distanshandelsföretag och fysiska butikskedjor med emballage och packprodukter på internet. Etendo hjälper Packoplock samt deras finska webbutik Napakka med att bygga deras nya webbutiker.

”Packoplock hade växt ur sin plattform så det var nödvändigt att byta upp sig till Magentos flexibla plattform. Med Etendo som sin digitala helhetsleverantör har Packoplock fått en långsiktig samarbetspartner som tryggar webbutikens framtid.”

Gasellföretaget Packoplock säljer transport- och butiksemballage och varje dag levereras i snitt 1,5 långtradare till det stora lager om 15 000 kvm. Totalt har företaget knappt 70 anställda och runt 45 av dem sitter i Norrköping. 

Packoplock har ca 12 000 artiklar i sin webbshop. Från sitt lager i Norrköping levereras emballage till butiker och andra kunder över hela Norden. Man har främst inriktat sig på B2B-kunder.

Etendo har hjälpt till att bygga Packoplocks svenska och norska webbutik, deras finska webbutik Napakka samt deras danska webbutik Husted. Det resulterade i fyra skräddarsydda Magento-shoppar med koppling till affärssystemet Microsoft Dynamics NAV. Integrationen ser till att det oavbrutet i realtid sker överföringar av order, artiklar och lagersaldon m.m. mellan webbutikerna och affärssystemet NAV.

Med Etendo som e-handelsleverantör får Packoplock både den tekniska plattformen med driftlösningar och en långsiktig partner som ger deras e-handelsverksamhet förutsättningar att fortsätta växa.

VD Mikael Holmberg på Packoplock i Norrköping.

Fakta

Funktionalitet

  • Tvåvägs-synkronisering mot Nav för de flesta enheter, kunder, artiklar, adresser m.m. Magento tillämpar Navs logik och validerar fält enligt Navs regler. Kundanpassad administrationspanel för kund/artikel för att matcha Navs struktur.
  • Partnermodul med: autentisering för sömlös integration i partners sajt, unika artikelexporter för integration i partners sajt för artikelvisning m.m.