Project Description

Swed Handling

Hemsida • Digital grafisk profil

Swed Handling är en kemikaliedistributör med huvudkontor och lager i Norrköping, kontor och lager i Gävle, samt försäljningskontor i Borås. I företaget finns även dotterbolaget Kemiverken i Skänninge. Verksamheten utgörs av försäljning av flytande och fasta kemikalier till industri, kommun/landsting, färggross etc. Swed Handling är ett företag som riktar sig främst mot industrin och B2B-kunder. Allkemi är deras varumärke som säljs ute i detaljhandeln och riktar sig mot konsumenter.

”Swed Handling är Sveriges ledande kemikaliedistributör. Med Etendos hjälp har man tagit fram en modern och snygg webbplats.”

Etendo fick i uppdrag att skapa en ny användarvänlig webbplats för att sprida inspiration, informera om utbildningar och presentera sina produkter online. Resultatet blev en snygg och tydlig webbplats som fungerar i olika mobila enheter. Etendo har även tagit fram en ny digital grafisk profil till företaget. Under sommaren 2016 kommer Etendo arbeta med att designa mässmaterial i form av rollups, nya kataloger och annonser.