Project Description

Travsystemet

Webbplats

Nu är det premiär för Travsystemet.se, som ger både stora och små spelare en större chans att vinna på travspel genom att rangordna dina hästar, sätta villkor och reducera ditt system i vårt egentillverkade webbaserade spelverktyg.

Du har obegränsat med möjligheter att reducera ditt travsystem på absolut bästa och smartaste sätt – ju bättre du rankar desto starkare blir ditt Travsystem för att öka dina vinstchanser. Dessutom kostar dina kombinationer mindre än om du använt ett vanligt matematiskt system.

”På Travsystemet kan du utöver reducera system, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag m.m. med andra travintresserade medlemmar i plattformen. På Travsystemet finns dessutom forum, chatt och travexpert på plats.”

Ett reduceringsverktyg i trav är det verktyg du använder för att reducera ner ditt matematiska system med ett antal systemkrav där du väljer ett antal A-, B-, C-, D-hästar (A-H). Vi har skapat ett egenutvecklat reducerings verktyg som hjälper dig att göra just detta. När du har skapat ditt reducerade system kan detta lämnas in det via ditt online konto hos ATG.

Skillnaden mellan ett matematiskt system och ett reducerat system, är i stort sett att på ett matematiskt system betalar du lika mycket för alla hästar, men med ett reducerat system rankar du hästarna efter förutbestämda kriterier, vanligtvis A-B-C-D (A-H), där du betalar mer för de hästar du tror mest på och mindre för de du tror minst på, men ändå vill ha med på systemet.

Etendo har skapat ett innovativt och skäddarsytt spelverktyg som uppdaterar loppen i realtid med senaste informationen om hästar, kuskar och resultat. Vår reduceringsmotor har en exceptionell prestanda, som ger en snabb webbplats som kan hantera över 30 miljoner rader för en användare åt gången.

Vi gjorde responsiv design för att tillgodose en mobildriven målgrupp och för att ge en bra kundupplevelse.

Fakta

Funktionalitet

  • Integration mot ATG/ATG Tillsammans för att lämna in kuponger Chatt och forum-funktionalitet.
  • Kan användas på desktop, mobiltelefon och surfplattor tack vare sin responsiva design.
  • Integrerade betalsystem mot DIBS, Swish och Viatel.