Lediga jobb

Tjänstebeskrivning

Du kommer att sitta som en nyckelkompetens i större e-handelsprojekt. Plattformen som vi arbetar med är i huvudsak är Magento och därför förutsätts det att du har bred erfarenhet som PHP-utvecklare och är van att arbeta med bland annat MySQL, Linux, HTML, Javascript och CSS. Du bör vara högskoleutbildad i ämnesområdena systemutveckling och/eller ha minst 4-5 års arbetslivserfarenhet som PHP-utvecklare.

Kvalifikationer

  • Vana att arbeta i PHP-miljö med plattformarna Magento, WordPress eller liknande – gärna inom e-handel.
  • Kunskap i databas/tabelldesign i MySQL.
  • Vana att välja moderna metoder/teknik utifrån kundens behov oavsett om det handlar om desktop, mobil eller responsiv design.
  • Mer än grundläggande kunskaper i CSS.
  • Vana att arbeta i Linux och har grundläggande kunskaper kring de vanligaste systemverktygen.

Personliga egenskaper

Du är drivande och kan arbeta både självständigt och tillsammans i team. Du kommer gärna med egna lösningsförslag och bollar idéer med kollegor och kunder. Ser kvalitetssäkring och testning som självklara inslag i de projekt du ansvarar för. Du kan självständigt leda och följa upp stora som små utvecklingsuppgifter.

Som person krävs det att man är lösningsorienterad, pålitlig och kundfokuserad. Du bör vara en lagspelare som gillar att arbeta i team tillsammans med drivande och kreativa kollegor. Erfarenhet av att arbeta agilat är en fördel.

Om Etendo

Med flera års samlad kunskap inom e-handel och digital marknadsföring har Etendo etablerat sig som en självklar leverantör av krävande och komplexa uppdrag. Med duktiga systemutvecklare, grafiska formgivare och projektledare bygger och utvecklar vi e-handel inom en rad olika branscher, såväl för slutkunder som B2B-kunder. I och med att det är ett snabbt växande företag bjuder varje dag på nya utmaningar. Vi lägger stort fokus på att ha nöjda och motiverade anställda. Här finns det goda utvecklingsmöjligheter och du kan vidareutbilda dig och öka din kompetens ytterligare. Vi sitter i moderna lokaler mitt i centrala Norrköping.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka din ansökan till: info@etendo.se
Om du har frågor om den aktuella tjänsten – hör av dig till jenny@etendo.se så berättar vi mer.

Våra anställda berättar

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Här är några ord från våra anställda som du kan läsa.