Lediga jobb

Tjänstebeskrivning

Du kommer att sitta som en nyckelkompetens i större e-handelsprojekt. Plattformen som vi arbetar med är i huvudsak är Magento och därför förutsätts det att du har bred erfarenhet som PHP-utvecklare och är van att arbeta med bland annat MySQL, Linux, HTML, Javascript och CSS. Du bör vara högskoleutbildad i ämnesområdena systemutveckling och/eller ha minst 4-5 års arbetslivserfarenhet som PHP-utvecklare.

Kvalifikationer

 • Vana att arbeta i PHP-miljö med plattformarna Magento, WordPress eller liknande – gärna inom e-handel.
 • Kunskap i databas/tabelldesign i MySQL.
 • Vana att välja moderna metoder/teknik utifrån kundens behov oavsett om det handlar om desktop, mobil eller responsiv design.
 • Mer än grundläggande kunskaper i CSS.
 • Vana att arbeta i Linux och har grundläggande kunskaper kring de vanligaste systemverktygen.

Personliga egenskaper

Du är drivande och kan arbeta både självständigt och tillsammans i team. Du kommer gärna med egna lösningsförslag och bollar idéer med kollegor och kunder. Ser kvalitetssäkring och testning som självklara inslag i de projekt du ansvarar för. Du kan självständigt leda och följa upp stora som små utvecklingsuppgifter.

Som person krävs det att man är lösningsorienterad, pålitlig och kundfokuserad. Du bör vara en lagspelare som gillar att arbeta i team tillsammans med drivande och kreativa kollegor. Erfarenhet av att arbeta agilat är en fördel.

Om Etendo

Med flera års samlad kunskap inom e-handel och digital marknadsföring har Etendo etablerat sig som en självklar leverantör av krävande och komplexa uppdrag. Med duktiga systemutvecklare, grafiska formgivare och projektledare bygger och utvecklar vi e-handel inom en rad olika branscher, såväl för slutkunder som B2B-kunder. I och med att det är ett snabbt växande företag bjuder varje dag på nya utmaningar. Vi lägger stort fokus på att ha nöjda och motiverade anställda. Här finns det goda utvecklingsmöjligheter och du kan vidareutbilda dig och öka din kompetens ytterligare. Vi sitter i moderna lokaler mitt i centrala Norrköping.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka din ansökan till: info@etendo.se
Om du har frågor om den aktuella tjänsten – hör av dig till jenny@etendo.se så berättar vi mer.

Vad vi gör:

Vi hjälper våra kunder i deras e-handelsprojekt genom att leda dem i genomförandets olika faser, från affärskrav till implementerad tjänst av e-handelsplattformen Magento. Vår utgångspunkt är alltid att ge bästa möjliga kundupplevelse med genomtänkt affärslogik, vilket kombineras med vår erfarenhet från olika ledande roller i förstudier och utvecklingsprojekt. Detta gör oss framgångsrika i att leverera lyckade e-handelsprojekt tillsammans med våra kunder!

Om rollen:

Som projektledare/Account manager på Etendo jobbar du med projekt i en utvecklande och dynamisk internationell miljö. Du fungerar som bryggan mellan affären och våra team. Du är analytisk och visar på affärsmässiga för- och nackdelar med olika val av funktioner. Som projektledare/Account manager får en ledande roll i våra e-handelsprojekt och du jobbar nära med både våra kunder och våra utvecklingsteam.

Din profil:

Vi söker dig med med högre akademisk bakgrund inom relevant område som i företagsekonomi. Förutom att du är driven och engagerad, med vilja att växa och utvecklas ser vi att du kommer passa bra in i vårt team om du har:

 • Du har en relevant högre akademisk utbildning och examen som civilekonom eller liknande.
 • Du har hög kommersiell medvetenhet och affärsförståelse för försäljningsprocesser.
 • Har tidigare arbetat med budget, analys, uppföljning och rapportering av relevanta nyckeltal för företag.
 • Säkerställa en god affärsrelation med kunder med omsättnings- och resultatansvar både på kort- och långsikt.
 • Du tar hand om företagets kunder och stärker företagets position för att vi ska bli så konkurrenskraftiga och lönsamma som möjligt.
 • Eftersom kommunikationen är extra viktig i denna roll så ser vi att du talar samt skriver flytande svenska och engelska

Så här ansöker du:

Du söker enklast tjänsten via info@etendo.se.
Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Är du nyfiken och har frågor?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Ohlin Olausson via e-post: jenny@etendo.se.

Varför Etendo?

Med duktiga systemutvecklare, grafiska formgivare, testare och projektledare bygger och utvecklar vi e-handel inom en rad olika branscher, såväl för slutkunder som B2B-kunder.

I och med att det är ett snabbt växande företag bjuder varje dag på nya utmaningar. Vi erbjuder en företagskultur där öppenhet, frihet under ansvar, prestigelöshet och kreativitet är viktiga byggstenar.

Vi har nyligen flyttat till nya fräscha lokaler i Pronova med utsikt över Motala Ström. Bara 10 minuters promenad från centralstationen. Dessutom har vi försäljningskontor i Nybroviken i Stockholm. Idag är vi 15 anställda och i årsskiftet räknar vi att vara 25 anställda.

Några av våra kunder är: Pantamera, Rehband, Packoplock, Lundbergs, Grand Frank, Apollo m.fl.

Våra anställda berättar

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Här är några ord från våra anställda som du kan läsa.