Nyheter

25 09, 2020

Webbutiken Topformula väljer Etendo

25 september 2020|

Webbutiken Topformula erbjuder hälsoprodukter online och säljer bland annat sina egna varumärken Topformula, Topformula Sport och Topformula Vegan. När Topformula kontaktade oss hade de redan en befintlig Magento 2-shop som vi tog över såväl hosting och utveckling för. Vi inledde med att skapa en ny design för webbutiken utifrån deras önskemål. Därefter har vi även […]

9 09, 2020

Vi är live med en ny hemsida

9 september 2020|

Vi har i veckan lanserat redovisningsbyrån Reventias nya webb. Hemsidan har producerats i användarvänliga WordPress. Vårt team har varit med på resan från idé och design till lansering. Vidare kommer vi även att drifta och förvalta hemsidan. In och kika på nya hemsidan här!

4 09, 2020

Webbutik till kontorsvaruhus

4 september 2020|

Vi hälsar Kontorab varmt välkomna som ny kunder hos oss! Kontorab är ett familjeägt företag med en omsättning på ca 300 MSEK och har 19 butiker på 15 orter, från Falun till Helsingborg, med huvudkontor samt centrallager i Norrköping. De har marknadens bredaste sortiment med över 20 000 artiklar.

Etendo har utvecklat deras […]

4 08, 2020

Vi är redo för höstens utmaningar!

4 augusti 2020|

Nu är flera av oss äntligen tillbaka till kontoret och vi har laddat batterierna inför en spännande höst med nya roliga uppdrag på intåg. Om någon vecka till är vi åter i full styrka. Vi ses!

10 10, 2019

Fina utmärkelser till Etendo

10 oktober 2019|

Tillväxten fortsätter för Etendo som i år är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag enligt Dagens Industris Gasell-utnämning. Etendo har även utsetts till ett så kallat Superföretag av Veckans Affärer nyligen. Det är bara drygt en promille av Sveriges bolag som lever upp till de hårt uppsatta kriterierna för att ta emot […]

1 07, 2019

Maxa din B2B-shop i Magento 2

1 juli 2019|

Dags att byta e-handelsplattform med möjlighet att växa obehindrat? Maximera er konvertering och öka er försäljning med en ny Business to Business-shop i Magento 2. E-handelsplattformen Magento 2 har allt som krävs för att bedriva en effektiv och lönsam e-handel både nationellt och internationellt. Plattformen är fullt flexibel och anpassningsbar utan begränsningar och […]

15 03, 2019

Valdemarsviks kommuns nya webbyrå

15 mars 2019|

Det är nu klart att det Etendo har fått tilldelning i Valdemarsviks kommuns senaste upphandling av webbyrå. Omkring i mitten av juni lanserar vi Valdemarsviks kommuns nya hemsida. Den nya sidan kommer att vara mobilanpassad och uppfylla EU:s nya krav gällande digital tillgänglighet.

Vi tycker att det är roligt med kunder som jobbar med open source […]

7 01, 2019

Magento 2-shop med luxuös design

7 januari 2019|

Får vi presentera GR8 Experience:s ny webbshop i Magento 2 med ny lättnavigerad design med en känsla av lyx. GR8 Experience grundades 2005 och är Europas absolut största leverantör av Ferrari och Lamborghini upplevelser. I sin webbshop erbjuder man presentkort, företagsgåvor och event.

Resultatet av vårt arbete blev en välproducerad och mobilanpassad webbshop med ett hållbart […]

4 01, 2019

Populär webbshop inom grafik/måleri

4 januari 2019|

I dagarna lanserades en splitterny Magento 2-shop med koppling till affärssystemet SAP. IB Wahlström är Sveriges ledande återförsäljare av material för bildundervisning och till konstnärer och har funnits i över 30 år.

Tillväxtföretaget IB Wahlström får nu både den tekniska plattformen med driftlösningar och en långsiktig partner som ger deras e-handelsverksamhet förutsättningar att fortsätta expandera. […]

6 11, 2018

Hostinglösning för Magento

6 november 2018|

E-handel ställer höga krav på funktionalitet och säkerhet. Webbutikerna Hypersport och Profilmakarna har valt Etendos driftlösningar. På grund av all den funktionalitet som Magento har så är den också resurskrävande när det gäller hosting och en standarddriftlösning räcker oftast inte till.

Våra driftlösningar är optimerade för Magento och vi erbjuder olika driftlösningar som passar alla […]