Om

Välkommen till en av Sveriges vassaste digitala byrå med experter inom e-handel, webb och digital marknadsföring!

Med flera års samlad kunskap inom webb och e-handel har Etendo etablerat sig som en självklar leverantör av krävande och komplexa uppdrag. Med duktiga systemutvecklare, grafiska formgivare och projektledare bygger och utvecklar vi webbplatser och e-handel inom en rad olika branscher, såväl för slutkunder som B2B-kunder.

Vi tror på ett långsiktigt samarbete med våra kunder, med målet att hjälpa dem att skapa framgångsrika webbplatser och lönsam e-handel – helt skräddarsydda efter kundens behov. Vår styrka är en kombination av e-handelskompetens och djup kunskap om tekniska lösningar samtidigt som vi har bred erfarenhet av digital marknadsföring. Vi är med andra ord, er helhetsleverantör för att bli framgångsrik på webben.

Idag levererar vi tjänster inom teknisk utveckling, grafisk design, digital marknadsföring, mobil handel, internationell handel, kampanjer i sociala medier, konverteringsrådgivning samt drift, support och förvaltning.

Verksamheten leds av Jan Olausson, som äger företaget tillsammans med Jenny Ohlin Olausson. De två ägarna har jobbat länge i branschen och tillsammans har de ett brett nätverk inom webb och e-handel. Etendo har kontor både i Stockholm och Norrköping och man har kunder över hela Sverige.

Årsredovisning

Här hittar ni vår senaste årsredovisning för 2019.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Jobba hos oss

Vi är ett snabbväxande företag och är därför alltid intresserade av att finna kompetenta personer som vill arbeta hos oss. Läs mer om våra lediga tjänster här.