Sociala medier

Det sociala beteendet på nätet har kommit för att stanna. Förr eller senare behöver man integrera och satsa på sociala medier som en naturlig del i företagets marknadsföringsmix. Oavsett om du vill ha hjälp med en engångskampanj, tävling eller om du vill ha en långsiktig lösning för din satsning på sociala medier – finns vi här för konsultation och idéarbete.

Vi kan programmera in det mesta på din Facebook-sida och kommer gärna med förslag på vad som skulle kunna passa just dig. Vi erbjuder oss att ansvara allt som rör den löpande hanteringen av Facebook, Instagram och Twitter. Du får genom samarbetet en partner som tar ett helhetsansvar och därmed säkerställer att ditt företags närvaro på Facebook blir problemfritt och kostnadseffektivt.

Facebook-tävling

Dags att bli aktiv och attrahera nya fans till er Facebook-sida? Facebook-tävlingar är en billig och effektiv marknadsföring när ni snabbt vill nå ut till nya kunder. Vi hjälper er att erbjuda era fans en kul och engagerande Facebook-tävling enligt Facebooks regler och Lotterilagen.

Strategi

Marknadsföring och kommunikation brukar bli så mycket bättre av en plan, som sedan omsätts till handling. Kommunikation i sociala medier är inget undantag. En strategi för sociala medier utgår från era mål och syften med vad ni vill uppnå. Tillsammans kommer vi fram till det rätta receptet för just er.

Social Rådgivning

Vi stöttar, utbildar och inspirerar er i arbetet med att berätta er historia i realtid. Vi finns tillgängliga för er och hjälper er med råd och stöd att fatta rätt beslut.

Viktigast när man publicerar inlägg är givetvis att inläggen är intressanta och engagerande. Men ibland uppstår frågor hur man t.ex. bemöter frågor och kommentarer i inläggen. Timing – när bör man publicera inlägg? Vad för slags bilder ökar engagemanget? Hur öppnar ni upp en dialog med fansen? Likaså om man behöver fråga strategifrågor kring sociala medier, så finns vi där för att besvara dem åt er.

Annonsering

Annonsering på Facebook är något som vi rekommenderar alla våra kunder. Att bygga en applikation eller hemsida utan att göra reklam för den är som att köpa en sportbil utan att tanka den. Vi vet hur man uppnår bästa möjliga resultat och alla våra kampanjer skräddarsys efter ert behov och optimeras kontinuerligt.