Tilläggstjänster
för e-handel

Ni har givetvis tillgång till all vår specialistkompetens i alla de delar av arbetet som kräver det. Tilläggstjänster som du kan köpa oavsett om du har ett e-handelspaket hos oss eller ej. Vi erbjuder även processer för test, analys och optimering.

A/B-tester

Att utföra A/B-test är en del av konverteringsoptimeringen och vi kan hjälpa er med enskilda A/B-tester. Testerna kan byggas upp för att kunna mäta t.ex. om fler av besökarna gick vidare till kassa, styra in kunderna mot det mest lönsamma betal/fraktsätten, kanske mäta eventuella skillnader i konverteringen när det gäller t.ex. cross selling och/eller skapa kampanjer i era toppbannrar.

Livechatt

Att kunna ge direkt support eller hantera kundförfrågan direkt skapar stort kundförtroende, och är lätt att genomföra. Därför kan det vara bra att lägga in en chatt till era mest besökta webbutiker. Vi kan även se till att ni har en integration till DESK som ger ett riktigt bra flöde till er kundtjänst.

Kampanjsida

Vi gör det möjligt för er att skapa långsiktiga relationer, försäljningstillfällen och kundlojalitet genom att skapa kampanjer åt er via nyhetsutskick hos Mailchimp och/eller annonsering i AdWords och Facebook. Vi ser dessutom till att ni får statistik och värdefull information om hur många och vem som öppnar, klickar och handlar:

  • Vi skapar och designar kampanjen i Mailchimp och/eller Facebook.
  • Vi designar en specialanpassad landningssida som är direkt integrerad med Magento där vi t.ex. visar utvalda produkter specifik för kampanjen med köp-knappar så kunden enkelt kan lägga varan i varukorgen med ett klick.
  • Vi sammanställer en rapport över utfallet av kampanjen.

Ring oss på 08-520 054 24 så berättar vi mer!

Följa upp köp vid en kampanj

E-commerce 360 integration är ett verktyg som gör det möjlighet att följa upp vilken konvertering era mailutskick via Mailchimp genererar.

Belöningssystem

Varför inte ge belöningar till era kunder som ger er en ökad kundtillströmning, större köpvilja och merförsäljning? Ni kommer kunna skapa egna lojalitetsgrupper baserat på bland annat köphistorik, kundattribut, hur länge kunden varit registrerad hos er m.m. och erbjuda rabatter, kuponger och erbjudanden riktade för specifika grupper. Dessa grupper kan specificeras ner på individnivå vid behov.

Digital marknadsföring

Vi utvecklar allt från enklare digitala kampanjer till stora komplexa lösningar för internationella företag och organisationer. Vi kan erbjuda dig allt från AdWords-kampanjer, sökmotoroptimering till nyhetsbrev. Läs mer digital marknadsföring.

Sociala medier

Det sociala beteendet på nätet har kommit för att stanna. Förr eller senare behöver man integrera och satsa på sociala medier som en naturlig del i företagets marknadsföringsmix. Oavsett om du vill ha hjälp med en engångskampanj, tävling eller om du vill ha en långsiktig lösning för din satsning på sociala medier – finns vi här för konsultation och idéarbete. Läs mer sociala medier.