Webb

Det handlar inte bara om att hemsidan ska se snygg ut. Hemsidan ska även vara grundligt genomtänkt för att skapa nya affärer. Vi utvecklar en modern och skräddarsydd hemsida åt dig som är anpassad efter ditt företags grafiska profil samt fungerar i de marknadsledande webbläsarna.

Vårt team producerar din hemsida i WordPress som är ett av marknadens främsta publiceringsverktyg. WordPress är mycket användarvänligt och är enkelt att komma igång med. Verktyget kräver inga tidigare förkunskaper och i princip alla klarar av att administrera sin hemsida. Bäst av allt är att verktyget är helt gratis.

Under de senaste åren har vi bland annat fått smartphones och surfplattor. Vi anpassar er hemsida till en mobilanpassad version som är minst lika snygg som er vanliga hemsida.

Wordpress

Användarvänligt

WordPress är känt för sin enkla administration och hur fort det går att lära sig underhålla sin hemsida. Därför är WordPress ett självklart val för snabb och enkel administration.

Öppen källkod

Tack vare att WordPress har öppen källkod kan hundratusentals utvecklare hjälpa till att förbättra systemet konstant. Därmed försvinner risken att du låser in dig i ett system som inte uppdateras och du är inte bunden till en leverantör. Dessutom finns det inga licensavgifter.

Sökmotorvänligt

En stor fördel med WordPress är att sökmotorer gillar det. Sidor som är skapade i WordPress indexeras generellt mycket snabbt. Det ger dig ett stort försprång på bland annat sökmotorer som Google.

Mobilanpassad

WordPress har bra stöd för responsiv design och mobilanpassade hemsidor. En responsiv design ändrar bilder, texter och layout efter besökaren skärm oavsett om kunden går in via dator, mobiltelefon eller surfplatta. I WordPress kan du även uppdatera sin hemsida via din smartphone.

Sociala medier

WordPress har bra kopplingar mot alla stora sociala medier. Om du publicerar ett inlägg på din hemsida kan det med automatik publiceras på din Facebook-sida och dina andra sociala medier.