E-handel med WooCommerce

Kontakta oss

WooCommerce är en av världens mest populära plattformar för e-handel. Plattformen är lätt att använda och ger dig full kontroll över försäljning, beställningar och kunder, är oerhört anpassningsbart och både flexibelt och skalbart. WooCommerce är perfekt för dig som är nybliven entreprenör eller om du vill ha en professionell e-handel i mindre skala för att ligga steget före dina konkurrenter. Verktyget kräver inga tidigare förkunskaper och i princip alla klarar av att administrera sin onlinebutik i WooCommerce.

Här på Etendo har vi experter som kan anpassa, modifiera och skräddarsy din WooCommerce-butik efter just era unika behov, specifikationer och önskemål. Plattformen erbjuder flexibla och säkra betalningar via flertalet betalleverantörer. Dessutom är den även överlägsen när det kommer till kombinationen av CMS-innehåll och handel. Du kan enkelt administrera webbshopen via den användarvänliga administrationspanelen. Utöver det så skalar plattformen effektivt, vilket innebär att den kan hantera tusentals artiklar utan att prestandan blir lidande.

En annan stor fördel med WooCommerce är att sökmotorer gillar plattformen. Sidor som är skapade i WooCommerce indexeras generellt mycket snabbt. Det ger er ett stort försprång på bland annat sökmotorer som Google. Vidare kan ni även välja att göra SEO-tillägg för att öka exponeringen av er webbshop ytterligare.

För att du ska bli ännu mer effektiv med din och dina anställdas tid är det inte fel att investera i ett externt affärssystem. Utan detta är det svårt att växa obehindrat och nå era högt satta mål. Vi har erfarenhet av att jobba med flera olika affärssystem. Genom en integrerad koppling mellan din webbutik och ditt affärssystem sparar du både tid och ökar ditt företags lönsamhet. Hos Etendo har vi stor erfarenhet av att integrera olika affärskritiska system med varandra på bästa sätt. Vi ser till att det oavbrutet med automatik sker överföringar av order, artiklar och lagersaldon m.m. mellan webbutiken och affärssystemet.

Sammanfattningsvis är WooCommerce en plattform som är känt för sin enkla administration och hur fort det går att lära sig underhålla din webbutik samtidigt som det får din e-handel att växa. Därför är WooCommerce ett självklart val för dig som uppskattar snabb och enkel administration.

FÖRDELAR MED WOOCOMMERCE

  • Enkel administration och lätt att lära sig underhålla sin webbshop.
  • Sökmotorer som t.ex. Google gillar WooCommerce.
  • Du kan enkelt uppdatera din webbshop via din smartphone.
  • WooCommerce har bra kopplingar mot alla stora sociala medier.
  • Det finns inga licensavgifter.