WooCommerce

Av det närmast obegränsade utbudet av plattformar på nätet idag så är WooCommerce en av de populärare plattformarna för webbutiker. Woocommerce är ett plugin till WordPress och gör din WordPress-sida till en fulländad webshop.

Plattformen har växt i en otroligt snabb takt den senaste tiden och det blir fler och fler företag som väljer att koppla på denna funktionalitet. WooCommerce är ett bra alternativ för dig som vill ha en prisvärd webbutik med hög kvalité.

Om du väljer en webshop byggd i
plattformen WooCommerce kan du enkelt själv sköta det fortsatta uppdateringsarbetet och få tillgång till all den nya funktionalitet som ständigt utvecklas till plattformen.

WooCommerce är användarvänligt och är enkelt att komma igång med. Verktyget kräver inga tidigare förkunskaper och i princip alla klarar av att administrera sin webbutik. Under de senaste åren har vi bland annat fått smartphones, iPhones och surfplattor. Vi anpassar er webbutik till en mobilanpassad (responsiv) version som är minst lika snygg som er vanliga hemsida.

Kunder som använder WooCommerce